Pleje tilbud

Biotherm Aquasource 

Hyalu Plump Gel 75 ml

Normalt kr. 448,0

Tilbud kr. 299,-

Biotherm Aquasource CICA Nutri Cream 75ml.

Normalt kr. 448,-

Tilbud kr. 299,00


Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel er en lækker, velduftende ansigtscreme til en normal til kombineret hudtype, som øjeblikkelig gennemfugter din hud og leverer op til 48 timer dybdegående fugt. Den har en let geltekstur, der virker behageligt kølende på huden, og som absorberes hurtigt i huden, hvor de virksomme ingredienser udøver deres magi.

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel er udviklet med to typer hyaluronsyre, som intensivt tilfører og binder fugten i huden, både i dybden og på overfladen. Ligeledes vil de patenterede Life Plankton probiotiske ekstrakter hjælpe med at beskytte, forny og styrke huden, så den bliver mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

Den rige formel i Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel hjælper med at holde din hud dejlig blød og velplejet, så den fremstår synligt mere fyldig og fast, samt opnår en uimodståelig, sund glød.

Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream er en rig og velduftende ansigtscreme, som er udviklet til en tør hud, og er også velegnet til sensitiv hud. Denne creme sørger for øjeblikkelig fugt til din hud og holder den ligeledes velhydreret i op til 48 timer. Den har en lækker, cremet og frisk konsistens, som trænger hurtigt ind, for at gøre huden dejlig blød, samt lindre fornemmelsen af tør og stram hud.

Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream er beriget med centella asiatica, som virker beroligende og utrolig plejende på huden, mens patenterede Life Plankton probiotiske ekstrakter hjælper med at beskytte, forny og styrke huden, så den bliver mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

Forkæl din hud med intens fugtgivende pleje med denne skønne Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream, så du kan opleve, at din hud bliver mere fyldig og velhydreret, ligesom den også vil stråle synligt lindret og med fornyet glød – det er vi ret sikre på, at du ikke vil fortryde.

Biotherm håndcreme.

Kr. 99,95,-

              Normalpris kr, 195,-

Lancôme Bocage

Creme deo.

Normalpris kr. 185,-

Nu kun kr. 115,00