Skønne dufte

Boss Alive 

E.d.t 30 ml. kr. 480,-

Deo spray kr. 290,-

Body lotion kr.290

What makes you feel ALIVE?
BOSS ALIVE inviterer dig til at leve livet til fulde og finde din egen vej.

En modern og opløftende duft, der efterlader et spor af positive energi.

Sprudlende æble,blander sig med fængslende vanilla og raffineret cedertræ, hvilket giver en markant duft med en stærk signatur.
GLÆDESFULD - LEVENDE -RAFFINERET

Valentino Voce Vita

Fra kr. 495,- for 30 ml.

Voce Viva er Valentinos nye couture duft til den moderne sensuelle kvinde. En strålende blomsterbuket - vanedannende & kraftfuld.

Duften er en kombination af sprudlende bergamotte, saftig mandarin, luksuriøs appelsinblomst, gylden gardenia - afrundet med overaskende facetter af krystal mos & vanilje.

Moderne femininitet med et twist. Voce Viva er en hyldest til alle kvinders stemme.Duftfamilie: Floral Woody.Flakonen fremhæver Valentino husets værdier: Color ,Cool, Couture, & med de ikoniske romerske nitter.

50 ml.   kr. 700,-

100 ml  kr. 900,-

Body lotion kr. 310

Den spændende nye duft Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum er en blomsterduft, der hylder optimisme, selvværd og original itet. Duften er inspireret af Marc Jacobs’ mantra: “Jeg er perfekt, som jeg er” – et mantra, som symboliseres med ordet “perfect”, der er tatoveret på hans håndled. Ligesom Marc J acobs’ tatovering handler Marc Jacobs Perfect om at accepter e sig selv og udtrykke sig frit. Marc Jacobs Perfect er en moderne, strålende og feminin duft, der er lige så ukonventi onel, som den er harmonisk med sine friske blomsternoter og bløde og beroligende karakter. Duften åbner med saftige note r af rabarber og påskeliljer og glider over i et beroligende hjerte af mandelmælk. Duften afrundes med en blød og varm b asenote af cedertræ og cashmeran. Marc Jacobs Perfect er in tet, du har forventet, men alt, hvad du kunne drømme om.

Ny duft fra Elie Saab

Girl of Now

50 ml. 595,00

Hermès

Un Jardin Sur La Lagune


Black Opium

YSL's nye duft 'Opium Black' er essensen af en rocket og sexet duft! En vibrerende, sensuel og tiltrækkende kontrast af det mørke og lyse, som her kombineres med hvid jasmin, orange blomst i kontrast med sort kaffe og vanilje. En duft til kvinden der ikke er bange for at bryde reglerne. Hendes stærke attitude og hendes femininitet gør hende uimodståelig overfor mænd og fascinerende overfor kvinder.

         "ZARKOPERFUME" Ny dansk duftserie

Ny parfumekategori

Sérum de Parfums

Når du påfører de nye ZARKOPERFUME Sérum de Parfums, begiver du dig ud på en rejse med tusind års historie, tradition og innovation. En duft, der indeholder et utal af elementer, der både trækker tråde helt tilbage fra den spæde start af parfumeproduktion og ind i fremtiden med den videnskab, vi kender til i dag har inden for molekylær fremstilling af parfume. Om at have modet til at stille spørgsmålstegn ved alt, og ikke hænge fast i traditionen. Fremstilling af Sérum de Parfums fra ZARKOPERFUME kan sidestilles med produktion af cognac. Derfor kalder vi den også VSOP – ”Very Superior Old Pale”. For alle 3 dufte gælder at base-kompositionen modnes på franske egetræsfade, som er medium ristet, præcis ligesom vin. På den måde bliver duften mere fyldig og rund. Herefter tilføres top- og hjertenoter, og parfume-serummet er klar til at blive fyldt på flasker. Der står mennesker bag det hele, så derfor holder vi fast i traditionen om, at ZARKOPERFUME er håndlavet i Danmark. Nyd de skjulte historier i parfumerne, og kompositionerne med oprindelse i den spæde moderne molekylære videnskab – og find din helt egen favorit eller favoritter blandt de 3 nye dufte: Supercharged Molécule, Buddha-Wood og Oud-Couture. - Buddha-Wood: Buddha-træ, australsk sandeltræ, cashmere-træ og musk.

Gør dit liv smukkere med Lancôme's nye femnine duft La Vie est Belle.


Personiciferet af Julia Roberts, er La Vie est Belle en universel erklæring til skønheden i livet.


Normalpris: kr. 565,-

Boucheron, det legendariske franske smykkehus, har lanceret et eksklusivt udvalg af dufte.


De forhandles nu i Parfumeri La Boutique.


Der er både dufte til hende og ham.


F.eks. ”Place Vendôme”, der er en tidløs parfume, der hylder smykkehusets mytiske adresse på Place Vendôme. Den har en intensitet af cedertræ og finesse af jasmin i en enestående forening.


Kom ind og oplev duftene

My Burberry

En vidunderlig og sexet duft der er inspireret af trenchcoaten og som hylder britisk design og håndværk. Den dyrebare flakon afspejler ikoniske detaljer i trenchcoaten.

Hornlåget er inspireret af de klassiske trenchcoat knapper og den hånd-bundet sløjfe er lavet af samme garbardine stof som trenchcoaten.

Denne dugfriske og feminine duft består af eksklusive rose noter med et avanceret strejf af geranimum blade.

My Burberry er en tidløs og luksuriøs duft som du vil elske at tage frem igen og igen.

'My Burberry' er en kærlig betegnelse som folk ofte bruger når de taler om deres personlige trenchcoat.

BOSS MA VIE er inspireret af en uafhængig kvinde, der stopper op et øjeblik for at nyde livets enkle øjeblikke. Det er i disse øjeblikke, at BOSS MA VIE kvinden er mest tiltrækkende - hun udstråler en glød af kvindelighed og selvsikkerhed. Frisk, selvforkælende og berigende - den unikke duft og ingredienskomposition inviterer dig til at tage dig tid til at værdsætte og nyde hvert øjeblik.

escentric molecule 01

UDGANGSPUNKT: AROMAKEMIKALIET ISO E SUPER

Iso E Super optræder normalt i en meget lille dosis og giver mere en effekt end en egentlig duft. Det udvikler sig i kontakt med den varme hud til et feromon-lignende udtryk, der giver huden en særlig, uforklarlig udstråling.

Alle CLEAN dufe fås nu hos os .