Skønne dufte

To nye dufte fra Carolina Herrera

Fra kr. 399,- for 30 ml. EdP

Hermès

Un Jardin Sur La Lagune


Ny duft fra Elie Saab

Girl of Now

50 ml. 595,00

Ether Oxyde Eau de Parfum 50 ml.

Kr. 690,-

Langt væk, meget langt væk, fornemmer du vagt en smuk duft af frisk og moderne træ: tættere på er der denne mærkelige og vanedannende ETHER ACCORD (ethylacetat) og en strøm af kærlighed, et usynligt lys (AMBROXAN, ISO E SUPER). Og hvis fred havde en duft? spurgte hun, en smule bekymret. Den kunne være sådan her svarede jeg. “Float with me in the world of ether” David Lynch. Citatet er toneangivende for Etheroxyde: en inciterende, henførende og afhængighedsskabende kærlighedshistorie.

Ny duft fra Karl Lagerfeld Fleur de Pécher

50 ml. Eau de Parfum kr. 350,-

Black Opium

YSL's nye duft 'Opium Black' er essensen af en rocket og sexet duft! En vibrerende, sensuel og tiltrækkende kontrast af det mørke og lyse, som her kombineres med hvid jasmin, orange blomst i kontrast med sort kaffe og vanilje. En duft til kvinden der ikke er bange for at bryde reglerne. Hendes stærke attitude og hendes femininitet gør hende uimodståelig overfor mænd og fascinerende overfor kvinder.

Poison Girl er duften af en moderne pige, fri og sexet.


En delikat fælde, som øjeblikkeligt forgifter og trækker fornøjelsen ud til punktet af afhængighed.


Bitter-søde blomster med lækker orange, som er dejligt svøbt i venezuelanske Tonka Bønner og blomstrer i den bidende sensualitet af Grasse Rose.

         "ZARKOPERFUME" Ny dansk duftserie

Ny parfumekategori

Sérum de Parfums

Når du påfører de nye ZARKOPERFUME Sérum de Parfums, begiver du dig ud på en rejse med tusind års historie, tradition og innovation. En duft, der indeholder et utal af elementer, der både trækker tråde helt tilbage fra den spæde start af parfumeproduktion og ind i fremtiden med den videnskab, vi kender til i dag har inden for molekylær fremstilling af parfume. Om at have modet til at stille spørgsmålstegn ved alt, og ikke hænge fast i traditionen. Fremstilling af Sérum de Parfums fra ZARKOPERFUME kan sidestilles med produktion af cognac. Derfor kalder vi den også VSOP – ”Very Superior Old Pale”. For alle 3 dufte gælder at base-kompositionen modnes på franske egetræsfade, som er medium ristet, præcis ligesom vin. På den måde bliver duften mere fyldig og rund. Herefter tilføres top- og hjertenoter, og parfume-serummet er klar til at blive fyldt på flasker. Der står mennesker bag det hele, så derfor holder vi fast i traditionen om, at ZARKOPERFUME er håndlavet i Danmark. Nyd de skjulte historier i parfumerne, og kompositionerne med oprindelse i den spæde moderne molekylære videnskab – og find din helt egen favorit eller favoritter blandt de 3 nye dufte: Supercharged Molécule, Buddha-Wood og Oud-Couture. - Buddha-Wood: Buddha-træ, australsk sandeltræ, cashmere-træ og musk.

Gør dit liv smukkere med Lancôme's nye femnine duft La Vie est Belle.


Personiciferet af Julia Roberts, er La Vie est Belle en universel erklæring til skønheden i livet.


Normalpris: kr. 565,-

Boucheron, det legendariske franske smykkehus, har lanceret et eksklusivt udvalg af dufte.


De forhandles nu i Parfumeri La Boutique.


Der er både dufte til hende og ham.


F.eks. ”Place Vendôme”, der er en tidløs parfume, der hylder smykkehusets mytiske adresse på Place Vendôme. Den har en intensitet af cedertræ og finesse af jasmin i en enestående forening.


Kom ind og oplev duftene

En vidunderlig og sexet duft der er inspireret af trenchcoaten og som hylder britisk design og håndværk. Den dyrebare flakon afspejler ikoniske detaljer i trenchcoaten.

Hornlåget er inspireret af de klassiske trenchcoat knapper og den hånd-bundet sløjfe er lavet af samme garbardine stof som trenchcoaten.

'My Burberry' er en kærlig betegnelse som folk ofte bruger når de taler om deres personlige trenchcoat.

My Burberry

BOSS MA VIE er inspireret af en uafhængig kvinde, der stopper op et øjeblik for at nyde livets enkle øjeblikke. Det er i disse øjeblikke, at BOSS MA VIE kvinden er mest tiltrækkende - hun udstråler en glød af kvindelighed og selvsikkerhed. Frisk, selvforkælende og berigende - den unikke duft og ingredienskomposition inviterer dig til at tage dig tid til at værdsætte og nyde hvert øjeblik.

Denne dugfriske og feminine duft består af eksklusive rose noter med et avanceret strejf af geranimum blade.

My Burberry er en tidløs og luksuriøs duft som du vil elske at tage frem igen og igen.

ROSA EXCELSA

I tråd med blomster traditionen indledt af Dolce,  indfanger den nye Dolce Rosa Excelsa Eau de Parfum dristighed og renhed af rosen med essensen af friske kronblade i flor. Dolce Rosa Excelsa forfører med to fine og ædle rose noter. Brugt for første gang i parfumer: Den afrikanske Hunde Rose. Denne sjældne note er kombineret med den omsluttende kvindelighed af den tyrkiske rose Absolute, højt værdsat  for sin  intensitet. Ikonisk, tidløs og unik, rosen er et tilbagevendende motiv i hele Dolce Gabbanas univers.


UDGANGSPUNKT: AROMAKEMIKALIET ISO E SUPER

Iso E Super optræder normalt i en meget lille dosis og giver mere en effekt end en egentlig duft. Det udvikler sig i kontakt med den varme hud til et feromon-lignende udtryk, der giver huden en særlig, uforklarlig udstråling.

escentric molecule 01

Marc Jacobs Dot

Mød vores nye pige, Dot! Dot bærer en frodig, sprudlende blomster duft perfekt til enhver eklektisk, spontan pige.


Dot byder på top noter af røde bær, mellem noter af jasmin, og base af drivtømmer for en fyldig, feminin duft.


Emballagen bærer Marcs energiske polka dot mønster, samt hans overdimensionerede låg som er hans signatur.Alle CLEAN dufe fås nu hos os .