Lancômes efterårslook:

Olympias Wonderland

Lancôme har inviteret den parisiske designer Olympia Le-Tan, til at slippe sit talent løs og designe årets efterårslook 2017, som har fået navnet Olympia’s Wonderland. Sød, men sofistikeret, klassisk og med kant - Olympias Wonderland kollektion afspejler det, som Lancôme og Olympia Le-Tan har tilfælles – en ekstrem forkærlighed for farver med uskyldig sexappeal og en klar hyldest til alt, hvad der er parisisk chic. Som en del af kollektionen kommer La Palette D'Olympia, som er en palette indeholdende alt hvad der skal bruges til, at skabe et ægte divalook

La vie est belle L'Eau de Toilette

En ny, universel tilkendegivelse af glæde komponeret med uimodståelige noter af indbydende mandler og et hjerte af de bedste, naturlige ingredienser samlet omkring magnolie, blomsten til vidunderlige dage.

En unik og majestætisk fortolkning af den ikoniske La vie est belle-signatur.

 

Eau de Toilette komponeret med et lysende hjerte af de bedste, naturlige ingredienser [magnolieessens, irisekstrakt, absolut af hvide blomster, patchouliessens] med et strejf af fine mandelnoter.

 

HYPNÔSE SENSES, en duft der vækker alle sanserne. Hypnôse Senses er en charmerende og moderne nyfortolkning af en klassisk duft. Duften er essensen af feminitet og skønhed, moderne, enkel og luksuriøs i en eksklusiv og feminin flakon.