Priser: kr. 23,00 - 35,00 - 45,00 -85,00

 

Estée Lauders julegavesæt

Produkter til en værdi af kr. 3000,-

Køb det for kun kr. 750,-

Marvis Classic tandpasta

 Lækker forfriskende, beskyttende og velsmagende tandpasta. Man bliver hensat til  "the old-world" ved synet af denne tandpasta, i metaltube, med sit unikke design. En "eye catcher" til et hvert badeværelse. Også en sjov vennegave. Fås i mange lækre smagsvarianter og er tilsat flour.

Kr. 45,00

Magnetic Lash er et innovativt system, der sætter nye standarder for kvinders make-up rutiner.

Magnetic Lash er et 2-trins vippe-extention system, som giver øjenvipperne det perfekte glamourøse look. Fyldige, lange øjenvipper med en blød finish og en sofistikeret naturlighed. Det London baserede firma Santhilea har skabt en false-lash-effekt mascara, der virker! Faktisk virker den så godt, at billedredigering på alle fotos er bandlyst. Ingen klatter, ingen klumper, Intet besvær, ingen falsies… og uden sidestykke!

Få smukke glamourøse vipper med Magnetic Lash 1-2-1 systemet. Det ultimative volumengivende og forlængende mascara kit

Magnetic Lash virker som en almindelig mascara, hurtig og nem at bruge, og med 2-trin-systemet får du øjeblikkelige og super holdbare resultater. Kvinder har dømt Magnetic Lash træningssikker, hot yoga sikker og endda water-aerobic-sikker.

Samtidig er den voksbaserede formel meget lettere og blidere at fjerne end standard oliebaseret mascara. I modsætning til mange andre duo- eller fibermascaraer, så skaber Magnetic Lash et superflot og naturligt resultat.

M2BEAUTÉ : til Vipper og øjenbryn:

M2BEAUTÉ er en serie af produkter, som fremhæver den naturlige skønhed. Vipperne når uanede længder med M2LASHES, mens M2BROWS sætter helt nye dimensioner på muligheden for at style brynene. Serien fuldendes med en plejende gloss, som kan bruges til både bryn og vipper. Produkter, som arbejder på at bringe fundamentet i orden og giver den perfekte base for en flot makeup med lange udtryksfylde, stærke øjenvipper og perfekt stylede bryn, som indrammer ansigtet. De to vækstserummer giver harmoni og naturlig skønhed til ansigtet.

M2BROWS Eyebrow renewing Serum bringer uanet fylde tilbage til dine bryn og sætter helt nye dimensioner på dine muligheder for at forme dem. Baseret på det videnskabeligt dokumenterede og innovative MDN-Kompleks og forstærket med et naturligt prostaglandin Black Sea Rod Oil, der udvindes af Gorgonian koraller, stimulerer det effektive serum brynenes vækst og giver på få uger fyldigere og mørkere øjenbryn. Påfør M2BROWS på de steder, hvor du ønsker at optimere dine øjenbryn. Lad M2BROWS tørre helt og undgå at anvende creme eller andre kosmetiske produkter ovenpå de behandlede områder! Du kan forvente forandringer i form og fylde allerede i løbet af 4 til 6 uger. Pris 1.025,- 5 ml

M2LASHES Eyelash Activating Serum giver dig fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue. Påfør serummet én gang dagligt på den øverste vippekant og lad det tørre – bedst om aftenen efter afrensning af øjenpartiet. Et penselstrøg er nok. De første synlige resultater ses normalt efter 6 – 8 uger. Pris 975,- 5 ml

M2LASHES Eyelash Revitalising Gloss beskytter vipperne, gør dem mere elastiske, giver glans og fylde, gør vipperne lettere at forme og forstærker samtidig virkningen af det aktive serum. Det innovative ingrediens KOBBER TRIPEPTIDE-1 fremmer dannelsen af kollagen, bekæmper de frie radikaler og forhindrer tab af hyaloronsyre, som er medvirkende til for tidlig ældning af huden omkring det sarte øjenparti. Om dagen kan du anvende produktet som en nærende og plejende behandling, der giver dine vipper glans, eller som en base under din mascara. Lad produktet tørre, før du bruger en eventuel vippecurler. Om aftenen kan du anvende gloss’en som en ekstra nærende pleje. Pris 380,- 8 ml.

Vi fører alt i neglepleje fra HERÔME.

Nyhed

Vidste du at hælrevner ofte opstår ved anvendelse af sand/stålfile ?

Huden bliver overophedet og derfor revner huden.

Slibningen går hurtigt og effektivt og huden bliver meget blød.

Der er 2 sider, så man efter slibningen kan pudse huden endnu blødere.

Filen er 4 cm bred , 17 cm lang - det gør slibningen meget effektiv.

Skyl filen efter brug, og den er som NY. Samtidig er det meget hygiejnisk.

Fil for evigt – Filen er sandblæst, så den ikke kan slides op !

Der er beskyttende etui med i æsken.

Pris: Kr. 185,-

NAIL PERFECT ANTI AGING NAIL POLISH

En øjeblikkelig foryngelseskur for dine negle.Herôme tilbyder en neglelak, som er specielt udviklet til forebyggelse og reparation af problemer med de mere modne negle.Dette er en højglans neglelak, som beskytter neglene mod tidlig ældning.

Påfør 1-2 lag på en ren og tør negl. Lad første lag tørre inden du påfører næste lag.

Endnu en NYHED: NAIL GROWTH EXPLOSION

Accelererer væksten af neglen. Denne SERUM har en multipel effekt.

Den ikke blot stimulerer væksten af neglen, den forbedrer også neglens tilstand.

Indeholder bl.a. algeekstrakter og kraftfulde aminosyrer.

NAIL GROWTH EXPLOSION indeholder også Lamium ekstrakter, og er rig på Silicum.

Silicum spiller en vigtig rolle i væksten af sunde og stærke negle.

Endvidere er der hydratiserende virkning af Baobab og Acacia ekstrakter der sikre en fleksibel negl.

HERÔME NAIL GROWTH EXPLOSION er et perfekt produkt til kunder med korte og beskadige negle.

 

Eksempelvis også som følge af neglebidning, eller blot til de kunder der ønsker sig længere negle i en fart.

Denne SERUM giver ikke glans på neglene, så det er også et egnet produkt til mænd.

 

For bedste behandling: Skal anvendes som KUR hver aften i 2 uger.

 

Rens neglene med Herôme Caring Nail Polish Remover og kom herefter 1 dråbe med pipetten på hver negl.

 

Masser forsigtigt serum ind - så neglen kan absorbere den.

Hvis man ønsker at påføre neglelak efterfølgende, skal serum absorberes først og herefter vasker man neglene og lader dem tørre.

 

Er ikke overfladebehandling.

Det anbefales at beskytte neglebåndene med Herôme Cuticle creme/Vitamin E.

Kr. 130,-

 

Wonderpen

WONDERPEN er den perfekte pleje for negle og neglebånd.

Denne serum genopbygger, fugter og beroliger direkte ømme og udtørrede/revnede neglebånd.

Ingredienserne gør at neglebåndene bliver regenereret intensivt og får deres elastisitet tilbage.

Den enkelte børste gør det nemt at anvende Wonderpennen der samtidig kan bruges til at massere neglebåndene.

Serum bliver også optaget i neglen og børsten er nem at få ned bag neglen. Også rigtig god beskyttelse af neglebåndene i forbindelse med Nailhardener KUR.

Aloe Vera, mandelolie, Bisabol camomille, Shea butter, Sesam olie og Ricinus er ingredienser der virkelig nærer og genopbygger. Et lille tryk i enden af pennen og serum kommer ud i børsten.

Gillian Jones LED Table Mirror W/Small x10 Mirror S3295 er det perfekte spejl til dig, der ønsker et spejl i ren Hollywood stil. Der er et lille rundt 10 x forstørrelsesspejl på, samt små lys hele vejen rundt på spejlet, som kan justeres i lysstyrken.Derudover er der i spejlets fod indbygget en bakke, som er perfekt til opbevaring af småting.

 

Detaljer:

Bredde og højde på det store spejl: 20,5 x 28 cm

Hele spejlet med foden måler: 32,5 cm.

Diameter på det lille spejl: 9 cm

Indbygget bakke til opbevaring af småting

 

Kr. 398,00